dimecres, 2 d’octubre del 2013

Ingredients

6 ous (300g)
200 g de sucre
200 g de farina fluixa
Raspadura de pell de llimona
50 g de Mantega

Elaboració

1- Batre els ous per separat amb la meitat el sucre
2- Afegir la farina en forma de pluja i mesclar amb la llengua o espàtula, respectant les clares.
3- Afegir la raspadura de llimona i la mantega.
4- Extendre la massa, rajar/escudillar la massa sobre un paper sulfuritzat
5- Coure a forn (amb més sostre que sola) a 200 - 230ºC durant 5 o 7 minuts.
6- Refredar a la mateixa llauna i utilitzar o refredar.

Usos de la recepta

En pastissos utilitzant discos o bé brassos de gitano.

Altres receptes

Rovells 12 unitats
Sucre 0.300 Kg
Aigua 0.125 Kg
Farina 0.4 Kg
Clares 12 unitats
Sucre 0.125 Kg

Afegir l'aigua en el montat dels rovells


Tagged: ,