Ingredients
6 ous (300g)
200 g de sucre
200 g de farina fluixa
Raspadura de pell de llimona
50 g de Mantega
Elaboració
1- Batre els ous per separat amb la meitat el sucre
2- Afegir la farina en forma de pluja i mesclar amb la llengua o espàtula, respectant les clares.
3- Afegir la raspadura de llimona i la mantega.
4- Extendre la massa, rajar/escudillar la massa sobre un paper sulfuritzat
5- Coure a forn (amb més sostre que sola) a 200 - 230ºC durant 5 o 7 minuts.
6- Refredar a la mateixa llauna i utilitzar o refredar.
Usos de la recepta
En pastissos utilitzant discos o bé brassos de gitano.
Altres receptes
Rovells 12 unitats
Sucre 0.300 Kg
Aigua 0.125 Kg
Farina 0.4 Kg
Clares 12 unitats
Sucre 0.125 Kg
Afegir l'aigua en el montat dels rovells