TORRÓ DE MASSAPÀ AMB FRUITES
Ingredients:
250 g de farina d'ametlles
350 g de sucre
50 g de glucosa
50 g d'aigua
1/4 d'una llimona ratllada
75 g de fruita confitada seca
Elaboració:
1- Barrejar el sucre, la glucosa i l'aigua i fer bullir fins a 112ºC.
2- Barrejarem la farina d'ametlles la pell de llimona i la fruita confitada i fora del foc anirem barrejant el sucre poc a poc.
3- Refredarem i ho posarem en motlles amb paper film per refredar.
Variacions:
TORRÓ DE MASSAPÀ AMB CLARES D'OU
Ingredients:
500 g d'ametlla crua
500 g de sucre llustre
3 o 4 clares d'ou
pell de llimona ratllada
un polsim de sal
Elaboració:
1- Barrejarem les clares d'ou amb la sal i la pell de llimona.
2- Afegirem el sucre llustre.
3- Afegirem la farina d'ametlla fins aconseguir una textura de massapà.
4- Si volem afegir la fruita haurem de mesclar-hi aigua per estovar-lo.
5- Si volem fer-lo de "yema" hi afegirem 8 rovells d'ou.
6- Si el volem fer de nata i nous 200 g de nata i 200 g de nous pelades.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada