diumenge, 23 de febrer del 2014

Tartaletes de fruita



Ingredients:
Per la Pasta Brisa
250g de mantega
2 ous (100g)
500g de farina fluixa
125g de sucre llustre
2 g sal
Elaboració:
1.-Pesar ingredients
2.-Barrejar mantega amb el sucre 
3.-Afegir l'ou amb la sal i emulsionar
4.-Afegir farina en forma de pluja, tamisada
5.-Reposar

Per la Pasta Bretón
60g de rovells
150g mantega
200g de farina fluixa
140g de sucre llustre
4g de sal
20g d'impulsor
Elaboració:
1.-Barrejar la sal el sucre i la mantega i emulsionar-hi els rovells
2.-Afegir la farina amb l'impulsor
3.-Reposar

Per la Pasta Sablé
250g de mantega
125g de sucre llustre
2 ous (100g)
2 g de sal
500g de farina fluixa
Elaboració:
1.-Pesar ingredients
2.-Barrejar farina amb la mantega
3.-Afegir el sucre
4.-Afegir els ous amb la sal
5.-Reposar

Per la farsa:
Crema de llimona: Segueix enllaç

Flam de mató: Segueix enllaç

Crema pastissera: Segueix enllaç

Crema Saint Honoré: Segueix enllaç
Ingredients:
1L de nata (35% mg)
300g de crema pastissera
50g de sucre
Elaboració:
1.-Mesclar la nata amb la crema pastissera
2.-Montar la barreja com si fos nata
3.-Afegir el sucre poc a poc

Crema de yemes:
Ingredients:
250g de sucre
150 aigua
10 yemes
Elaboració:
1.-Fer almívar amb el sucre i l'aigua (107ºC)
2.-Afegir yemes poc a poc i sense deixar de remenar
3.-Reservar.

Ganache: Segueix enllaç
300g nata (35% mg)
300g cobertura xocolata
Elaboració:
1.-Escaldar la nata
2.-Afegir la nata a la xocolata
3.-Farcit tartaletes

Elaboracions:
Pastís de sablé amb fruita i crem de llimona



Tagged: , , ,