dimarts, 25 de març del 2014

Brandada de bacallà amb cruixent de parmesà i all i crema de pebrots vermells



Ingredients:
Pasta cigarette
50 g de parmesà
400g Bacallà
30cl d’oli OOVE
10 cl crema de llet
2 grans d’all
1 patata
Llorer i sal
Crema de pebrots vermells
Elaboració:
1.-Poseu a bullir el bacallà amb la fulla de llorer, el bacallà li posarem quan l’aigua ja bulli amb el llorer i el tindrem 5 o 7 segons (segons gruix) dins l’aigua bullint.
3.-Eliminarem les espines i la pell, en la mateixa aigua bullirem les patates
4.-Esmicolarem el bacallà, confitarem els alls en oli.
5.-Barrejarem el bacallà amb la patata i els alls i escalfarem la nata i l’afegirem a la preparació mixturant amb el turmix, amb què anirem afegint l’oli poc a poc, reservem en calent

Emplatat:
1.-Farem pisos de brandada intercalats amb el cruixent de pasta cigarette amb parmesà
2.-Guarnirem el plat amb una llàgrima de salsa de pebrots vermells

3.-Espolvorem amb julivert picat ben fi

Tagged: ,