Brandada de bacallà amb cruixent de parmesà i all i crema de pebrots vermells
Pasta cigarette
50 g de parmesà
400g Bacallà
30cl d’oli OOVE
10 cl crema de
llet
2 grans d’all
1 patata
Llorer i sal
Crema de pebrots
vermells
Elaboració:
1.-Poseu a bullir el bacallà amb la fulla
de llorer, el bacallà li posarem quan l’aigua ja bulli amb el llorer i el
tindrem 5 o 7 segons (segons gruix) dins l’aigua bullint.
3.-Eliminarem les espines i la pell, en la
mateixa aigua bullirem les patates
4.-Esmicolarem el bacallà, confitarem els
alls en oli.
5.-Barrejarem el bacallà amb la patata i
els alls i escalfarem la nata i l’afegirem a la preparació mixturant amb el
turmix, amb què anirem afegint l’oli poc a poc, reservem en calent
Emplatat:
1.-Farem pisos de brandada intercalats amb
el cruixent de pasta cigarette amb parmesà
2.-Guarnirem el plat amb una llàgrima de
salsa de pebrots vermells
3.-Espolvorem amb julivert picat ben fi
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada