dimarts, 24 de juny del 2014


Ingredients 4 pax:
550g de bacallà dessalat
1 litre d'OOVE

Per la mousselina d'alls:
1,5 litres d'OOVE
750g de llet
5 grans dall confitat
sal
3 clares d'ou
Elaboració:
1.-Escalfarem l'oli que cobreixi el bacallà a 80ºC
2.-Submergir el bacallà i confitar fins als 65ºC.
3.-A banda preparar la salsa, elaborar una lactonesa amb all i afegirem clares a punt de neu a últim moment.
4.-Un cop tinguem el bacallà a punt el posarem en una plata per anar al forn i el naparem amb la mousselina d'alls, el gratinarem lleurgerament i podem emplatar.
5.-PER LES FIGUES CONFITADES:
      (segueix enllaç)
6.-Per muntar el plat posarem el bacallà a baix i al damunt hi posarem una figa confitada, encerclarem el bacallà amb la reducció de la salsa de les figues.




Tagged: ,