ROSSEJAT DE FIDEUS
RECEPTA
| Rossejar fideus: | |||
| Enrossir l'all | |||
| Afegir fideus fins que estiguin torrats | |||
| Retirar i refredar | |||
| Salsa americana: | |||
| Retirar caps de gamba | |||
| Enrossir gambes i reservar | |||
| En el mateix oli ofegar ceba, pastanaga. | |||
| Afegir caps de gamba i rossejar força estona | |||
| Mullar amb brandy Flamejar | |||
| Aixafar els caps mullar amb aigua o fumet i colar amb colador fi. | |||
| Refredar i congelar | |||
| Fumet: | |||
| Ofegar porro | |||
| Saltar 4 kg de peix de roca | |||
| Afegir 15 litres d'aigua | |||
| Bullir 20 min | |||
| Colar, refredar i reservar | |||
| Congelar | |||
| SERVEI: | |||
| Barrejar fumet i americana | |||
| Arrencar el bull i posar al punt de sal | |||
| Afegir fideus | |||
| Afegir gambes | |||
| Acabar. | |||
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada