GALETES COOKIES
Ingredients per a 80 minicookies
150 g de xocolata
negra (trossejada)
150 g de sucre
115 g de mantega (a
temperatura ambient)
1 ou (lleugerament
batut)
¼ d’extracte o
essència de vainilla (també pot ser vainilla ensucrada)
155 g de farina
Un pessic de llevat
100 g d’anacards crusos (o
anous, o fruits secs)
Mise-en-place
- Preescalfeu el forn a 180 graus.
- Unteu la plata del forn amb mantega fosa i deixeu que es refredi (o folreu-la amb paper vegetal).
- Mescleu i bateu la mantega amb el sucre, després bateu l’ou i finalment la vainilla sense deixar de batre.
- Trossegeu la xocolata a la mida d’una pansa.
- Piqueu els anacards (en un morter o en un molinet de cafè).
- Tamiseu (amb un colador fi, de te) la farina i el llevat, i mescleu-ho amb els
anacards.
- Afegiu-hi la meitat de la barreja de mantega i sucre, bateu-ho bé i després incorporeu-hi la resta de la mescla i els trossos petits de xocolata.
- Ja teniu la massa amb què farem porcions d’una cullera, que deixarem a la plata i aixafarem per donar-li forma de galeta.
- Fornegeu uns quinze minuts o fins que estiguin enrossides (fins a 25 minuts com a màxim).
- Alerta en treure les galetes del forn que no es trenquin, ja que en els primers instants són molt delicades.
Acabat
Refredar les galetes i conservar-les en film per evitar que s'estovin.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada