Jordi Parés i Mozo
Pàgina d'inici
diumenge, 1 de desembre del 2013
AVUI ENS MENGEM LA TARDOR
8:50 by enjordipares@gmail.com
No comments
AVUI ENS MENGEM LA TARDOR
Una tapa del restaurant:
Ravioli de moniato farcit de bolets saltats, crema de castanyes i magrana.
Envia per correu electrònic
BlogThis!
Comparteix a X
Comparteix a Facebook
Tagged:
APERITIU
,
RECEPTES
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Categories
aletes de pollastre
(1)
APERITIU
(76)
ARROSSOS
(4)
BASES DE PASTISSERIA
(10)
Braves
(1)
bread at home
(1)
CARNS
(57)
cereals
(1)
coca de recapte
(1)
coques de vidre
(1)
cornets i banyetes de sobrassada
(1)
crestes de poma
(1)
Croquetes
(1)
DOCUMENTS
(7)
Dolços
(4)
enfilats
(1)
ENTRANTS CALENTS
(71)
ENTRANTS FREDS
(42)
formatjades
(1)
Fotografies del grup
(4)
GUARNICIONS
(6)
guirlache
(1)
joemconfino
(3)
joemcorono
(4)
joemquedoacasa
(3)
llenques per untar
(2)
Nadal
(4)
nuggets
(1)
PA
(4)
pa a casa
(2)
Panadons
(1)
PEIXOS
(43)
pinxos
(1)
Postres MP04
(92)
Postres MP06
(46)
RECEPTES
(401)
rubiols
(1)
SALSES
(3)
SOPES CALENTES
(6)
Tallers
(28)
torró ametlles
(1)
torró xocolata
(1)
turrón almendras
(1)
Dades personals
enjordipares@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet
Seguidors
Amb la tecnologia de
Blogger
.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada