Jordi Parés i Mozo
Pàgina d'inici
divendres, 21 de novembre del 2014
TORRÓ DE FRUITS SECS
7:16 by enjordipares@gmail.com
Ingredients:
100 g de xocolata blanca
100 g de praliné
100 g de fruits secs o bé fruita confitada
Elaboració:
1- Fondre la xocolata blanca
2- Barrejar el praliné
3- Afegir la Fruita seca o confitada
4- Emmotllar
5- Deixar refredar 24 hores.
Envia per correu electrònic
BlogThis!
Comparteix a Twitter
Comparteix a Facebook
Tagged:
Postres MP04
,
RECEPTES
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Categories
aletes de pollastre
(1)
APERITIU
(76)
ARROSSOS
(4)
BASES DE PASTISSERIA
(10)
Braves
(1)
bread at home
(1)
CARNS
(57)
cereals
(1)
coca de recapte
(1)
coques de vidre
(1)
cornets i banyetes de sobrassada
(1)
crestes de poma
(1)
Croquetes
(1)
DOCUMENTS
(7)
Dolços
(4)
enfilats
(1)
ENTRANTS CALENTS
(71)
ENTRANTS FREDS
(42)
formatjades
(1)
Fotografies del grup
(4)
GUARNICIONS
(6)
guirlache
(1)
joemconfino
(3)
joemcorono
(4)
joemquedoacasa
(3)
llenques per untar
(2)
Nadal
(4)
nuggets
(1)
PA
(4)
pa a casa
(2)
Panadons
(1)
PEIXOS
(43)
pinxos
(1)
Postres MP04
(92)
Postres MP06
(46)
RECEPTES
(401)
rubiols
(1)
SALSES
(3)
SOPES CALENTES
(6)
Tallers
(28)
torró ametlles
(1)
torró xocolata
(1)
turrón almendras
(1)
Dades personals
enjordipares@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet
Seguidors
Amb la tecnologia de
Blogger
.