GALTA DE PORC AL FORN
Ingredients per a 4 persones
4 galtes de porc
1/2 col verda petita
200gr de mongeta del ganxet
4 grans d'all
75ml de brandi
75ml de Xerès dolç
farigola i llor
llard de porc
oli d'oliva
sal i pebre
Mis-en-place1- La nit anterior posar les mongetes en remull.
2- Netejar les fulles de col i treure'ls hi el nervi.
3- Polir les galtes de porc.
Elaboració de les galtes
1- Posar les galtes en una brasera amb un fil d’oli, sal, pebre, llard de porc, llor i alls sencers.
2- Coure-les al forn a 190º durant 30 minuts. Girar-les, ruixar-les amb brandi i xerès dolç i
continuar la cocció a 160º, cada 20 minuts controlar-les per si cal incorporar aigua
Elaboració del saltat de col i ganxet
1- Blanquejar el ganxet.
2- Posar-lo a coure a foc suau. Afinar sal i reservar en la seva aigua de cocció.
3- Escaldar les fulles de col tallades xifonade. Refrescar-les i reservar-les.
4- En una paella amb un fil d’oli i greix saltar les mongetes ben escorregudes a l’últim moment
incorporar la col.
Muntatge
1- Posar la galta mullada amb el suc de cocció, al costat el saltat de ganxet i col.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada