CIVET DE VEDELLA:
Ingredients per a 4 persones
1 Kg de jarret de vedella
100gr de cansalada
100ml de salsa espanyola
500ml de brou de carn
12 cebetes “platillo“
12 xampinyons
farina
oli d’oliva
sal i pebre negre
Per macerar la carn:
1 branca d'api
1 porro
1 ceba petita
1 pastanaga
6 grans d'all
farigola i llor
romaní i ginebrons
1 L de vi negre
Mis-en-place1- Peleu i talleu les verdures del macerat a mire-poix.
2- Talleu la carn a trossos regulars.
3- Deixeu macerar la carn amb les verdures, les espècies i el vi negre.
Elaboració
1- Escórrer la carn, reservant el suc i les verdures, salpebrar-la, enfarinar-la i fregiu-la amb oli
abundant.
2- Retirar una part de l'oli i sofregir les verdures de la maceració, un cop sofregides afegir el suc de
maceració i la carn, deixar coure 2 hores aproximadament.
3- Afegir la salsa espanyola i el brou de carn a mesura que es vagi reduint.
4- Un cop estigui la carn cuita, separar-la i passar tota la salsa de cocció per un colador xinès.
5- Saltejar la cansalada, tallada a trossets, els xampinyons i les cebetes i afegir-les al civet
6- Deixar coure 30 minuts més aproximadament, rectificar de sal.
Muntatge
1- Repartir el civet ben sucós amb la seva guarnició.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada