diumenge, 26 de gener del 2014

PASTÍS RUS



Ingredients:


Planxa d'ametlla (VEURE 2a RECEPTA AL LLIBRE PAG 44)
600 g de clares
300 g de sucre

600 g farina ametlles
300g de sucre

Per la farça
300g mantega pomada
1 dl i mig d'aigua
300 g de sucre 
1c/c de glucosa
150 g de praliné avellanes

Elaboració:

1-Muntar les clares a punt de neu i afegir el sucre com una merenga simple
2-Barrejar el sucre del grup 2 amb la pols d'ametlles
3-Barrejar les dues preparacions
4-Coure al forn a 200ºC fins que estigui cuit, 5 o 7 minuts
5-Farcir les planxes i espolvorejar amb una pluja de sucre llustre anti-humitat  
6-Tallar al gust

Variacions:

També es pot farcir amb trufa
200 g de cobertura amb llet
200 g de cobertura negra
500 g de nata líquida
Escaldar la nata i afegir les cobertures

Es poden fer individuals 



Tagged: ,