dimarts, 11 de febrer del 2014

ARRÒS AMB CONILL I CARGOLS



Ingredients per a 4 persones
320gr. d'arròs
1 conill
500gr de cargols
un lligat de llor, farigola i romaní
200gr de fredolics
1 ceba gran
1 gra d'all
3 tomàquets
oli d'oliva
llard de porc
1 l de brou vegetal
Per fer la picada:
1 gra d'all
20gr de pinyons
julivert
safrà
Mise-en-place
1- Talleu el conilla a trossos regulars.
2- Despertar els cargols i controlar que tots siguin vius.
3- Netejar els fredolics.
4- Pelar i tallar la ceba i l'all a brunoise.
5- Ratllar els tomàquets.
6- Preparar la picada al morter amb l'all, els pinyons, el julivert i el safrà.
Elaboració
1- Posar a coure els cargols amb aigua freda per espantar-los, en arrencar el bull, canviar l’aigua.
2 -Posar els cargols de nou al foc, quan arrenquin el bull, salar i afegir el lligat d’herbes ha de coure
a foc mitjà aproximadament 1 hora. Reservar.
3- En una cassola fregir els trossos de conill en una cassola amb oli i llard. Retirar-los.
4- A la mateixa cassola, fer el sofregit ben concentrat amb la ceba, l’all i el tomàquet.
5-Quan sigui fosc afegir-hi els bolets.
6- Després l’arròs, el conill i l’aigua bullent.
7- Deixeu-ho coure a foc moderat uns 18 minuts aproximadament.
8- A mig coure, afegiu-hi la picada i els cargols.
Muntatge
1- Posar l'arròs al plat.


Tagged: ,