diumenge, 23 de febrer del 2014

Suquet de favetes repelades amb pols de pernil


Pel suquet:
Ingredients:
40g de mantega
100 g de xalota
40g de vi blanc
½ poma
1 L d’aigua
Menta Q/S
Gel espessa

            1.-Sofregir la xalota en mantega fins que quedi ben fondejada
            2.-Afegir la poma ratllada i sofregir durant 5 minuts
            3.-Mullar amb vi blanc i reduïr
            4.-Afegir aigua i deixar bullir 10 minuts
            5.-Buscar la textura adient amb el GEL ESPESSA

Per les faves repelades:
Ingredients:
500g de faves
Aigua
Sal
Elaboració:
            1.-Posar l’aigua a bullir amb sal i coure les faves, vigilar que no es passin de cocció
            2.-Repelar-les i reservar-les

Pels gels de pebrot verd, vermell i julivert:
Ingredients:
Purè de pebrot escalivat Q/S
Pols de gel espessa Q/S
Sal
Elaboració:
            1.-Posar en textura de gel el purè de pebrots i rectificar de sal.

Per la pols de pernil
Ingredients:
Llesques de pernil
Paper sulfurat
Elaboració:
Posar les llesques de pernil a 190ºC fins que ens quedi una textura seca i
cruixent
Mixurar amb la termomix fins aconseguir una pols de pernil

Muntatge:
En plat fondo posar les favetes repelades calentes en un aro d’emplatat i mullar amb el suquet de favetes, retirar l’aro
Distrubuïr pel plat gotes dels diferents purès i salar amb la pols de pernil

Tagged: ,