Suquet de favetes repelades amb pols de pernil
Ingredients:
40g de
mantega
100 g
de xalota
40g de
vi blanc
½ poma
1 L
d’aigua
Menta
Q/S
Gel
espessa
1.-Sofregir
la xalota en mantega fins que quedi ben fondejada
2.-Afegir
la poma ratllada i sofregir durant 5 minuts
3.-Mullar
amb vi blanc i reduïr
4.-Afegir
aigua i deixar bullir 10 minuts
5.-Buscar
la textura adient amb el GEL ESPESSA
Per les faves repelades:
Ingredients:
500g de
faves
Aigua
Sal
Elaboració:
1.-Posar
l’aigua a bullir amb sal i coure les faves, vigilar que no es passin de cocció
2.-Repelar-les
i reservar-les
Pels gels de pebrot verd, vermell i
julivert:
Ingredients:
Purè de
pebrot escalivat Q/S
Pols de
gel espessa Q/S
Sal
Elaboració:
1.-Posar
en textura de gel el purè de pebrots i rectificar de sal.
Per la pols de pernil
Ingredients:
Llesques
de pernil
Paper
sulfurat
Elaboració:
Posar les llesques
de pernil a 190ºC fins que ens quedi una textura seca i
cruixent
Mixurar amb la
termomix fins aconseguir una pols de pernil
Muntatge:
En plat fondo posar les favetes repelades
calentes en un aro d’emplatat i mullar amb el suquet de favetes, retirar l’aro
Distrubuïr pel plat gotes dels diferents purès i
salar amb la pols de pernil
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada