diumenge, 23 de febrer del 2014


Per a la Royal de bolets:
Ingredients:
250g de bolets variats
50g de trompetes de la mort
1 all
6 rovells d’ou (100g)
350 ml de fons d’au
150 ml de nata (35% m.g)
5g de sal

Brot tendre de Perilla (shisho)
Brot tendre de Anís

Elaboració:
1.-Saltar en un sautée i amb un fil d’OOVE l’all, tot seguit sofregim els bolets tallats i secs.
2.-Afegirem la nata i el fons d’au i rectifiquem de sal.
3.-Ho deixarem bullir 10 minuts tot junt
4.-Deixem refredar fins a 40ºC aproximadament a l’abatedor de temperatura i hi afegim els rovells blanquejats.
5.-Ho reservem

Puré de verdures:

(Segons ingredients)
Espàrrecs, brócoli i pebrots vermells amb fonoll.

Espuma de moniato violeta:
Ingredients:
200g de puré de moniato violeta
75g de nata
75g de fons blanc
25g de clares d’ou
Q/S sal
2 càpsules N2O


Elaboració:
1.-Triturar a 70ºC el purè de moniato violeta amb la nata i el fons d'au
2.-Salar, busquem una emulsió homogènia
3.-Colar i omplir el sifó
4.-Omplir amb el gas
5.-Mantenir a 70ºC

Muntatge:
1.-En un plat fons abocar 100ml de Royal de bolets, tapar amb film
2.-Coure al forn de vapor durant 15 o 20 minuts 
3.-Posar una canelle de puré fent una flor
4.-Al mig hi posarem una rosa d'espuma de moniato violeta


Tagged: