Jordi Parés i Mozo
Pàgina d'inici
dilluns, 10 de març del 2014
Crema de rovells
15:15 by enjordipares@gmail.com
Ingredients:
450g de sucre
300g aigua
300g ous
45g maizena
Elaboració:
1.-Fer almívar amb el sucre i l'aigua (107ºC)
2.-Afegir els ous barrejats amb la maizena poc a poc i sense deixar de remenar
3.-Reservar.
Envia per correu electrònic
BlogThis!
Comparteix a X
Comparteix a Facebook
Tagged:
Postres MP04
,
RECEPTES
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Categories
aletes de pollastre
(1)
APERITIU
(76)
ARROSSOS
(4)
BASES DE PASTISSERIA
(10)
Braves
(1)
bread at home
(1)
CARNS
(57)
cereals
(1)
coca de recapte
(1)
coques de vidre
(1)
cornets i banyetes de sobrassada
(1)
crestes de poma
(1)
Croquetes
(1)
DOCUMENTS
(7)
Dolços
(4)
enfilats
(1)
ENTRANTS CALENTS
(71)
ENTRANTS FREDS
(42)
formatjades
(1)
Fotografies del grup
(4)
GUARNICIONS
(6)
guirlache
(1)
joemconfino
(3)
joemcorono
(4)
joemquedoacasa
(3)
llenques per untar
(2)
Nadal
(4)
nuggets
(1)
PA
(4)
pa a casa
(2)
Panadons
(1)
PEIXOS
(43)
pinxos
(1)
Postres MP04
(92)
Postres MP06
(46)
RECEPTES
(401)
rubiols
(1)
SALSES
(3)
SOPES CALENTES
(6)
Tallers
(28)
torró ametlles
(1)
torró xocolata
(1)
turrón almendras
(1)
Dades personals
enjordipares@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet
Seguidors
Amb la tecnologia de
Blogger
.