dimarts, 1 d’abril del 2014

Espatlla de conill confitada amb oli de vainilla i el seu llom a la brasa


Ingredients:
2 conills
OOVE
Q/S vainilla
QS canyella
sal i pebre blanc
Branques de romaní

Ceba caramel·litzada
Sucre morè
Salsa de soja

Elaboració:
1.-Separarem les espatlles del conill i les posarem a confitar en oli on prèviament hem escalfat amb canyella, sal, pebre i vainilla ho deixarem confitar fins que la textura de la carn es desfaci perfectament de l'os.
2.-Separarem també els lloms del tronc del conill i en farem talls quadrats i en filarem en la branca de romaní tenint a punt per el servei que és quan ho marcarem a la brasa al moment

Ceba caramel·litzada amb sucre morè i salsa de soja.
Un cop tinguem la ceba la liquarem i en farem una gelatina amb agar agar que tallarem amb cercles concèntric per decorar el nostre plat.  

Acompanyar amb un gratin de patates duphinoise.

Tagged: ,