dimarts, 1 d’abril del 2014



Ingredients:
Per a la decoració:
Caramel
Ametlles laminades
Fruites vermelles

Per la base (Pasta brisa):
250g de mantega
2 ous
500g de farina fluixa
125g de sucre llustre
2 g de sal
Elaboració:
1. Barrejar la mantega pomada amb el sucre i afegir els ous amb la sal
i emulsionar.
2. Afegir la farina en forma de pluja i deixar reposar en fred.
3.Formar discs de 13 cm i reservar en fred, coure a 180ºC sense que agafin color.

Per les lioneses:
100g de farina
2 ous
50g de mantega
5 g de sucre
3 g de sal
80ml de llet
Elaboració:
1.-Barrejar la llet amb la mantega, la sal i el sucre.
2.-Un cop arrenqui el bull hi escaldarem la farina.
3.-Finalment anirem afegint els ous un a un fins que tinguem els tres ous incormporats.
4.-Abans de rajar a la safata de forn, deixarem refredar bé la massa.
5.-La courem al forn a 180ºC en sec uns 15 o 20 minuts.

Crema Saint Honoré:

Muntatge:
1.-Farcirem per sota les lioneses amb la crema Saint Honoré i les reservarem.
2.-Preprararem un caramel amb el que enganxarem les lioneses a la tartaleta.
3.-Farcirem el centre amb crema Saint Honoré i tirarem per sobre caramel i algunes ametlles laminades
4.-Decorarem amb fruites vermelles o macedònia fina.

Tagged: ,