Ingredients:
500g de nata muntada
500g de trufa clara amb cacao
3 planxes de pa de pessic genovès
500g almívar TxT amb 50g de rom
Per decorar:
Faixes de plàstic PVC
Cinta adhesiva
200g de sucre per cremar
Colorants Vermell i Groc
Muntatge:
1.-Un cop tinguem tots els ingredients a punt, és a dir; La nata i la trufa muntades, les planxes fredes, la crema de rovells a punt, l'almívar i el granet d'ametlla, començarem el muntatge.
2.-Prepararem pastissets individuals, muntarem anelles d'emplatar enfaixats amb plàstic PVC amb cinta adhesiva i posarem una anella a sota, la banyarem amb l'almivar.
3.-Damunt de la primera capa farcirem amb trufa, taparem amb una altre disc de planxa que pintarem amb almívar de nou hi damunt d'aquest hi posarem la nata i taparem amb un altre disc del revés, sense pintar.
4.-Aquestes preparacions les posarem a l'abatedor que ens abaixi la temperatura i reservem.
5.-Un cop freds, extraurem la faixa i amb la paletina hi posarem la crema de rovells que taparem amb sucre i cremarem amb la pala de cremar.
6.-Finalment emplatarem
Variacions:
Decoració de Sant Jordi amb la crema de rovells que podem tenyir amb colorant de color vermell i groc per fer la senyera.
| Pastís de Sant Jordi |