divendres, 26 de setembre del 2014



Ingredients per a 4 persones:
400 g cigrons
2 ous durs
80g de tonyina
2 tomàquets madurs
1 ceba tendra
60g maionesa
1 pastanaga
4 fulles enciam llarg
OOVE, sal, pebre i vinagre

Olives i anxoves per a la decoració.

Elaboració:

1.-Posarem en remull els cigrons la tarda anterior i els deixarem tapats.
2.-Els posarem a bullir i a mitja cocció hi afegirem sal i una fulla de llor
3.-Un cop cuits els deixarem refredar i els esbandirem.
4.-Bullirem 12 minuts els ous, escorrerem la tonyina pelarem els tomàquets i els deixarem sense llavors, pelarem la ceba i la picarem brunoise, pelarem la pastanaga i també la tallarem brunoise, netejarem l'enciam i l'assecarem i reservem tota aquesta mise-en-place.
5.-Barrejarem tots els ingredients i ho amanirem ho reservem al timbre.
6.-Per l'emplatat disposarem una anella d'emplatar al centre del plat amb l'amanida anterior i al voltant hi posarem enciam les olives i l'anxova.
7.-Regarem amb una vinagreta suau i ja podem sevir





Tagged: ,