dimarts, 21 d’octubre del 2014



Recepta de Martín Berasategui

Ingredients:
40g de mantega
3g d'all picat
75g de ceba tendra brunoise
20g de pa sense crosta

100g de pernil dolç brunoise
100g de pernil curat brunoise
750ml de llet
375ml de nata líquida
375ml d'aigua

Bastonets de pa i pernil enrotllat

320g de farina forta
190g de llet entera tèbia
26g de llevat fresc
5g de sal

Cerfull per decorar

Elaboració:
1.-Sofregir l'all amb la mantega, afegir l'all i seguidament la ceba.
2.-Fondejar uns minuts fins que sigui cuit.
3.-Afegir els pernils i deixar que es coguin bé durant uns 20 minuts.
4.-Abocar la nata, la llet i l'aigua i deixar bullir uns 7 o 8 minuts.
5.-Servir la sopa tèbia i a sobre del plat hi posarem els bastonets de pa enrotllats amb el pernil.
6.-Decorarem amb fulles de cerfull al damunt.

Tagged: ,