dimecres, 22 d’octubre del 2014



Ingredients:
250g farina d'ametlla
240g d'ous
250g de sucre
1/2 raspadura de llimona
1/2 cullerada canyella
25ml orujo Gallec

Sucre llustre per decorar amb la creu

Elaboració:
1.-Prepararem la farina d'ametlles, si en tenim substituirem una petita part e la farina per ametlles picades grosses, per tal de trobar-los dins del pastís.
2.-Torrarem lleugerament la farina al forn, amb compte que no es cremi, 120ºC 10 min.
3.-Blanquejar els ous amb el sucre.
4.-Rentarem les llimones i les raspem per extreure la pell, només la part groga.
5.-Afegim als ous la llimona, la canyella i l'orujo.
6.-Un cop la farina estigui freda la afegim a la barreja anterior.
7.-Encamisem un motlle i li aboquem la mescla.
8.-Enfornarem a 180ºC 30 minuts.
9.-Desemmotllem en fred i amb l'ajuda de la creu impresa i amb el sucre dibuixem el pastís.

Tagged: ,