dilluns, 24 de novembre del 2014


Ingredients:
4 talls de bacallà de 120/140g
OOVE
Sal i pebre blanc

1 pebrot vermell
1 ceba grossa
1/2 albergínia
4 grans d'all
300g de tomata
sal
30g de sucre
Per als nyoquis de kuzu de pebrot:
250g de crema de pebrot
250g d'aigua
50g de Kuzu

Elaboració:

1.-Barrejar el Kuzu amb l'aigua
2.-Barrejar amb la carbassa
3.-Rectificar de salt
4.-Escalfar 
5.-Formar i tirar en aigua amb gel
6.-Reservar



Elaboració:
1.-Farem una xamfaina molt reduïda. Sofregim l'all en abundant OOVE, sofregim les verdures, primer la ceba, un cop fondejada, el pebrot i finalment l'alberginia, ho deixem confitar lentament tot plegat.
2.-Un cop ens hem asseguret de tenir tot el conjunt ben confitat hi afegim la tomata, la sal i el sucre i deixem que cogui molt bé.
3.-Quant ens marxin el bacallà posarem el peix dins la bossa de buit amb un raig d'OOVE i un polsim de pebre i el posarem al bany maria a 50ºC durant 10 minuts.
4.-Tallarem la bossa i l'eixugarem.
5.-Al fons del plat hi posarem la xamfaina guarnirem amb els nyoqui de pebrot i disposarem el bacallà al centre del plat.
6.-Com a guarnició final hi podem posar una mica de juliverd picat per sobre.

Tagged: ,