dilluns, 17 de novembre del 2014



Ingredients:
Pel pa de pessic:
12 rovells
300g sucre
125g d'aigua
400g de farina fluixa
12 clares
125g sucre
Per la trufa:
1 litre de nata muntada 
30g de cacao en pols

100g de Crema de rovells (segueix enllaç)
sucre per cremar
Gelatina de poma
Sucre perlat

Elaboració de la planxa:
1.-Blanquejar els rovells amb el sucre i l'aigua, un cop ben esponjós, incorporarem la farina i finalment les clares que haurem montat amb el sucre restant.
2.-Rajar la massa sobre un paper i coure a 200ºC en sec, vigilar de no coure massa...

Muntatge del bracet:
1.-Mesclarem la nata i el cacao.
2.-Farem tres tires de trufa sobre de la planxa i l'envolcallarem amb l'ajuda del paper sulfuritzat i un regle.
3.-Tot junt ho guardarem al congelador perquè ens agafi cos.
4.-Pintarem amb la crema de rovells
5.-Cremarem amb sucre i pintarem amb gelatina de poma.
6.-Finalment decorarem amb sucre perlat presentarem el plat tal com es veu a la fotografia.

Tagged: ,