Ingredients:
8 ous de guatlla
20ml de vinagre
sal
Verdures variades saltades (espinacs, pebrot vermell, verd, porro...)
Un paquet de pasta brick
Llavors de sèsam o de rosella o barrejades
Elaboració:
1.-Primer elaborarem les verdures, saltarem els espinacs amb panses i pinyons i la resta de verdures i les reservarem al punt de sal.
2.-Seguidament, fregirem la pasta brick, farem un disc de pasta i la fregirem dins d'oli ben calent enfonsant-la amb un cullerot petit, aconseguint una galeta amb una petita cavitat, just abans que es refredi hi tirarem pels voltants d'aquesta galeta llavors de rosella i sèsam.
3.-Courem els ous en aigua i una mica de vinagre, retallarem l'excedent de clara i els eixugarem.
4.-Per muntar el plat, disposarem la galeta que farcirem amb les verdures els dos ous poché al damunt i finalment unes branques de cebollí creuades.
2.-Seguidament, fregirem la pasta brick, farem un disc de pasta i la fregirem dins d'oli ben calent enfonsant-la amb un cullerot petit, aconseguint una galeta amb una petita cavitat, just abans que es refredi hi tirarem pels voltants d'aquesta galeta llavors de rosella i sèsam.
3.-Courem els ous en aigua i una mica de vinagre, retallarem l'excedent de clara i els eixugarem.
4.-Per muntar el plat, disposarem la galeta que farcirem amb les verdures els dos ous poché al damunt i finalment unes branques de cebollí creuades.