divendres, 14 de novembre del 2014


Ingredients:
Pa de pessic per fer la planxa de xocolata:
6 Clares
3 rovells d'ou
15g de mantega
40g de sucre
100g de cobertura de xocolata

1 Litre de nata 35% matèria grassa
200g de sucre
100g d'estabilitzant (instant mousse)
500g de cobertura de xocolata per fer la decoració
Cacao en pols
100g de Cireres confitades
Almívar de Kirsh:
300g de sucre
250g d'aigua
50g de Kirsh

1.-Elaborarem el pa de pessic (planxes) Fonem la xocolata amb la mantega poc a poc i reservem.
2.-Muntarem les clares i hi afegim el sucre, la meitat a mig muntar i la resta al final i batrem fins aconseguir una textura forta de les clares.
3.-Afegirem els rovells i la xocolata amb la mantega a aquesta preparació (la xocolata ha d'estar freda).
4.-Rajarem sobre una llauna amb paper i courem a 200ºC durant 7 o 8 minuts.
5.-Reservem per refredar.
6.-Muntarem la nata amb el sucre i l'estabilitzant.
7.-Prepararem l'almívar amb el Kirsh (Podem afegir-hi part de l'almívar de les cireres).
8.-Preparares la banda de pa de pessic ratllada negra (de xocolata) i les bandes d'acetat per semifreds.
9.-Els Selva negra seran individuals, per tant tallarem discs de planxa més petits que les del motlle que formin el pastisset final, pintarem els discs amb almívar i farem una capa de planxa, una capa de cireres amb nata, una altra capa de pa de pessic i naparem amb nata que allisarem i reservarem al congelador.
10.-Un cop hagin reposat un instant els traurem del fred i els decorarem.

Tagged: ,