dissabte, 8 de novembre del 2014


Ingredients:

Massa airbag:
320g de farina forta
190g de llet entera tèbia
26g de llevat fresc
5g de sal
Mousse de Seitons en vinagre:
100g de seitons en vinagre
100g de crema de llet
2 fulles de gelatina

1 espina de peix enfarinada i fregida
1 seitó en vinagre
Elaboració:
1.-Preparar els seitons en vinagre i deixar-los dues hores, en acabar el temps escórrer i submergir en OOVE.
2.-Elaborar la massa airbag i estirar en màquina de doble corró fins al numero 7 i tallar quadrats de 4 x 5cm coure al forn a 190 per espai de 3 o 4 minuts depenent del forn.
3.-També farem la mousse de seitó amb la que muntarem 80g de nata i amb els 20 restants fondrem la gelatina, la deixarem refredar i la barrejarem a la nata semi-muntada, ho reservem.
4.-En els petits airbags farem un forat i els omplirem amb la mousse, pintarem amb oli els petits airbags i punxarem una espina de seitó fregida al damunt, per presentar la tapa hi posarem un seitó enrotllat. 

Tagged: ,