dilluns, 22 de desembre del 2014


Ingredients:
300g de farina de força
90g de sucre
1 ou
100ml de llet
Canyella en pols
Mitja llimona ratllada
Sal
50g de llevat fresc

Elaboració:
1.-Barrejarem tots els ingredients primer els líquids i seguidament els secs, Hem d'amassar de manera pacient ja que en primera instància ens farà una pasta que no ens lligarà però a mesura que el gluten es vagi hidratant anirà lligant tot plegat.
2.-Farem una bola i la taparem deixant que reposi 10 minuts.
3.-Estirarem la massa en forma ovalada ja sense farina amb oli de girasol i la deixarem reposar perquè dobli el seu volum. és important deixar-la reposar en calent aproximadament a 30-40ºC.
4.-Un cop hagi fermentat farem foradets amb els dits i hi tirarem sucre generosament per sobre.
5.-Enfornarem a 180ºC durant 15 o 20 minuts.
6.-Cap al final de la cocció hi tirarem anís dolç per sobre i tornarem entrar al forn un minut.
7.-Deixarem refredar




Tagged: ,