diumenge, 11 de gener del 2015



Ingredients:
1kg de peres
500g de cebes picades
2 llimones
500g de panses de Corint
300g de sucre de canya morè
Vinagre de poma
 1c/c Gingebre ratllat
q/s sal
1 gra d’all, 1 cayena i 3 claus d’olor
                  Una gassa de farmàcia (estameña)

MISE-EN-PLACE
1-Pelar 1 kg de peres i tallar-les mirepoix
2- Pelar la ceba i seguir el mateix procediment
3-Escòrrer el suc de dues llimones
4-Posar en remull 500g de panses de Corint durant ½ horeta
ELABORACIÓ
1-Posar tots aquests ingredients en una olla més els 300g de sucre de canya i la cullera de gengibre, 1 dl de vinagre, i punta de sal. L’all, la cayena i el clau els posarem en una gassa de farmàcia i també els afegirem a la preparació.
2-Coure tot 1,5 hores, afegir aigua si cal.
3-Empotar

Tagged: , ,