Ingredients:
1kg de peres
500g de cebes picades
2 llimones
500g de panses de Corint
300g de sucre de canya morè
Vinagre de poma
1c/c Gingebre ratllat
q/s sal
1 gra d’all, 1 cayena i 3 claus d’olor
Una gassa de farmàcia
(estameña)
MISE-EN-PLACE
1-Pelar
1 kg de
peres i tallar-les mirepoix
2-
Pelar la ceba i seguir el mateix procediment
3-Escòrrer
el suc de dues llimones
4-Posar
en remull 500g de panses de Corint durant ½ horeta
ELABORACIÓ
1-Posar
tots aquests ingredients en una olla més els 300g de sucre de canya i la
cullera de gengibre, 1 dl
de vinagre, i punta de sal. L’all, la cayena i el clau els posarem en una gassa
de farmàcia i també els afegirem a la preparació.
2-Coure
tot 1,5 hores, afegir aigua si cal.
3-Empotar
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada