divendres, 10 d’abril del 2015



Ingredients:
Crema de mantega
250g de sucre
1dl d'aigua
1 rovell d'ou
1 ou
125g de mantega

1.-Fer almívar a 118ºC, mentre tant muntar l'ou i el rovell.
2.-Un cop tenim el sucre a 118ºC l'afegim als ous poc a poc i en moviment fins que es refredi la mantega.
3.-Seguirem batent i afegirem la mantega en trossets, aconseguint una crema.

Tortada
6 ous
210g de sucre
120g farina ametlles
150g farina fluixa
Raspadura d'una llimona

Ametlla laminada i torrada
Cireres confitades
Almívar TPT amb Amaretto
Elaboració:
1.-Pintarem un disc de tortada amb l'almívar, farcirem amb la crema de mantega i posarem a refrear perquè agafi cos...
2.-Seguidament amb la crema de mantega naparem tot el pastisset i tirarem sobre les ametlles laminades i torrades deixant tota la superfície ven plena d'ametlles.
3.-Decorarem amb una rosa de crema de mantega i una cirera, finalement enfarinem amb sucre llustre i servim.  

Tagged: ,