Ingredients:
Mousse de crema catalana
375g de crema catalana calenta 32ºC
375g nata semi muntada
3 rovells d'ou
150 g de sucre
50 g d'aigua
4 fulls de gelatina
"Pasta" de caneló
200 ml d'aigua bullent
200g de caramel cremat
12 g gelespessa (sosa)
Elaboració:
1-Fer un almívar amb el sucre i l'aigua a 120ºC
2-Blanquejar els rovells i mesclar amb l'almívar
3-Barrejar la gelatina amb la crema catalana a 32ªC
4-Mesclar les dues preparacions
5-Afegir la nata muntada
6-Reservar en fred
7-Pel caneló elaborem el caramel cremat i l'hi afegim l'aigua bullent, tot seguit l'hi afegim una branca de canyella i ho deixem refredar ho colem i afegim la gelespessa i ho fem bullir tot plegat, ho estirem i deixem que es refredi i gelifiqui en una placa fina per formar els canelons.
8-Enrotllem els canelons i elaborem un cruixent imitant el sucre cremat de la crema.
7-Pel caneló elaborem el caramel cremat i l'hi afegim l'aigua bullent, tot seguit l'hi afegim una branca de canyella i ho deixem refredar ho colem i afegim la gelespessa i ho fem bullir tot plegat, ho estirem i deixem que es refredi i gelifiqui en una placa fina per formar els canelons.
8-Enrotllem els canelons i elaborem un cruixent imitant el sucre cremat de la crema.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada