divendres, 15 de maig del 2015


Ingredients:
Gelatina de cafè i amaretto:
500g d'aigua
100ml amaretto
150g de sucre
15g de gelatina
10g de cafè soluble
Elaboració:
1.-Fer almívar amb la l'aigua el sucre, la gelatina hidratada, el cafè i l'amaretto.
2.-Estirarem en una placa perquè ens quedi a 1 cm i deixem refredar.
3.-tallarem a daus iguals

Sorra de cacau:
100g de mantega
100g de midó
60g de cacau
80g de sucre llustre
Elaboració:
1.-Barrejar la mantega empomada amb el sucre
2.-Afegir el midó poc a poc per fer una massa forta
3.-Afegir el cacau
4.-Estirar i deixar assecar a 60ºC a la taula calenta

Crema muntada de mascarpone
1 ou
60g de sucre
200g de formatge mascarpone
150g de nata
Elaboració:
1.-Blanquejar els ous amb el sucre i tot seguit el formatge
2.-Muntar per separat la nata
3.-Barrejar tots els ingredients delicadament
4.-Reservar en fred

Cigarrets de xocolata
100g de sucre llustre
100g de mantega
100g clares d'ou
80g farina
20g de cacau
Elaboració:
1.-Fondre mantega i afegir el sucre llustre fins que sigui homogènia la pasta
2.-Afegir farina tamisada i cacau
3.-Afegir les clares lleugerament batudes
4.-Rajar en silpat
5.-Coure a 190ºC i cargolar immediatament


Tagged: ,