dilluns, 4 de maig del 2015



Recepta adaptada de Nicola Poltronieri
Ingredients:
1 Llobarro de ració
2 patates mitjanes bullides al vapor amb pell
2 rovells d'ou
100g de festucs picats finament
Farina Q/S
Alls tendres
OOVE
Sal i pebre blanc
Elaboració:
1.-Un cop tinguem les patates fredes les barrejarem amb els rovells d'ou i la farina de festuc i un polsim de sal, també hi afegirem una mica de farina, quantitat suficient per poder amassar i recordeu que ha de ser la justa, no més ja que d'altra banda quedarien farinosos.
2.-D'altra banda marcarem per la part de la pell el llobarro desespinat mirant que quedi tota la pell ben cruixent, s'ha de fer amb foc moderat-baix perquè no es cremi, només el courem d'aquesta banda. També podem deixar les verdures (alls tendres) cuits (saltats).
3.-En el moment del servei courem els nyoqui, els afegirem a un sauté amb els alls tendres i el llobarro tallat a daus, ara sí a foc fort, on hi afegirem un polsim més de festucs molrrats i un xic d'aigua de la cocció dels nyoqui.

Tagged: , ,