diumenge, 3 de maig del 2015


Ingredients:
Pa de pessic de festuc:
360g d'ous
200g de sucre
150g de farina
50g de farina de festuc
sal
Crema de mantega de festuc:
100g de sucre
1 dl Aigua
50g Rovells d'ou
100g de mantega
30g praliné de festuc
Elaboració:
1.-Fer un almívar a 118ºC
2.-Batre els rovells blanquejant-los i afegir l'almívar en fil.
3.-Refredar i emulsionar-hi la mantega.
4.-Barrejar-hi el praliné.
5.-Reservar.

Cobertura del pastisset:
300g gelatina neutre
50g de praliné de festuc
Elaboració:
1.-Per al muntatge d'aquestes postres, posarem una planxa de festuc a sota de tot i la pintarem amb almívar, la pintarem amb crema de festuc que taparem amb una altra planxa, repetuirem el procés un parell de cops, finalment al damunt de tot hi posarem la cobertura del pastisset i deixarem refredar per tal de poder tallar bé, decorarem amb la meitat d'un festuc.

Tagged: ,