dilluns, 7 de setembre del 2015


Ingredients:
Pel gelat:
500ml de llet
250ml de nata 35% mg
7 rovells d'ou
100g de sucre
Q/S Mostassa de dijón
Sal
Per la resta:
200g tomàquets
OOVE, sal i oli
15g de cogombrets
15g de xalota
8g de tàperes
1cc de mel
Sal i pebre blanc

Llesques de pa fines torrades.
Elaboració:
Pel gelat:
1.-Fer salsa anglesa amb la nata i llet i sucre i els rovells d'ou, afegir mostassa i sal i passar per la sorbetera. 
1.-Tallar la tomata en pètals, amanir-los amb oli i sal i enfornar-los 120ºC durant 40 minuts.
2.-Tallar els pètals a brunoise, tallar la resta d'ingredients micro brunoise i mesclar
3.-Servir un llit de tartar en el plat, damunt posar-hi una canelle de gelat de mostassa i acabar amb les llesques de pa i un fil d'oli i sal.

Tagged: ,