dilluns, 26 d’octubre del 2015


Ingredients per 4 pax:
800g llom de bacallà dessalat
400g fesols del ganxet
4 alls
100ml de vi blanc
Pebre vermell dolç de la Vera
Sal
Oli d’oliva
Farina de blat
Julivert
Mise-en-place:
  1. Poseu els fesols de ganxet en remull la nit abans i, l’endemà coure-les durant una horeta i mitja aproximadament. Deixeu-les refredar dins del suc de cocció.
  2. Piqueu l’all i julivert ben petit.

Elaboració:
  1. Enfarineu i fregiu el bacallà.
  2. En el mateix oli fregiu l’all i julivert uns segons, incorporeu el pebre vermell.
  3. A continuació, incorporeu el vi i el deixeu coure uns minuts.
  4. En una plata de forn poseu el ganxet ben escorregut a sobre els talls de bacallà i el sofregit d’all i julivert. Enforneu-lo uns 5 minuts.

Muntatge:
  1. En el plat col·loqueu els fesols del ganxet com a base, a sobre el bacallà ben salsats amb el sofregit d’all i julivert.
  2. Decoreu el plat amb unes fulles de julivert fresc.

Tagged: ,