Ingredients per 4 pax:
800g
llom de bacallà dessalat
400g
fesols del ganxet
4 alls
100ml
de vi blanc
Pebre
vermell dolç de la Vera
Sal
Oli
d’oliva
Farina
de blat
Julivert
Mise-en-place:
- Poseu els fesols de ganxet en remull la nit abans i, l’endemà coure-les durant una horeta i mitja aproximadament. Deixeu-les refredar dins del suc de cocció.
- Piqueu l’all i julivert ben petit.
Elaboració:
- Enfarineu i fregiu el bacallà.
- En el mateix oli fregiu l’all i julivert uns segons, incorporeu el pebre vermell.
- A continuació, incorporeu el vi i el deixeu coure uns minuts.
- En una plata de forn poseu el ganxet ben escorregut a sobre els talls de bacallà i el sofregit d’all i julivert. Enforneu-lo uns 5 minuts.
Muntatge:
- En el plat col·loqueu els fesols del ganxet com a base, a sobre el bacallà ben salsats amb el sofregit d’all i julivert.
- Decoreu el plat amb unes fulles de julivert fresc.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada