72g de sucre
35g llevat
60g llet entera
600g farina força
300g mantega pomada
4.8g de sal
1.-Mesclar amb la cua de porc, els ous i el sucre (reservant-ne una
mica per mesclar amb la llet i el llevat) batre trencant els ous.
2.-Afegir la llet i el llevat durant 2 minuts més al número 4 de
velocitat.
3.-Afegirem la farina en dos vegades
4.-Afegirem la mantega i la sal just abans que s’hagi absorbit tota la
farina.
5.-Amassarem durant 15 minuts, perquè quedi una massa ben llisa i es
desenganxi de les parets.
6.-Posarem en un vol amb film i farina i reservarem durant un minim de
6 horas.
7.-Estirarem en tubs de 2 cm d’ample i ho reservarem 30 minuts a la
cambra.
8.-Pesarem trossos de 6g
9.-Bolejarem i posarem a la fermentadora que dobli en bolum.
10.-fornejar 135ºC durant 5 minuts.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada