dimarts, 6 d’octubre del 2015






Ingredients:
300g Ou
72g de sucre
35g llevat
60g llet entera
600g farina força
300g mantega pomada
4.8g de sal

1.-Mesclar amb la cua de porc, els ous i el sucre (reservant-ne una mica per mesclar amb la llet i el llevat) batre trencant els ous.
2.-Afegir la llet i el llevat durant 2 minuts més al número 4 de velocitat.
3.-Afegirem la farina en dos vegades
4.-Afegirem la mantega i la sal just abans que s’hagi absorbit tota la farina.
5.-Amassarem durant 15 minuts, perquè quedi una massa ben llisa i es desenganxi de les parets.
6.-Posarem en un vol amb film i farina i reservarem durant un minim de 6 horas.
7.-Estirarem en tubs de 2 cm d’ample i ho reservarem 30 minuts a la cambra.
8.-Pesarem trossos de 6g
9.-Bolejarem i posarem a la fermentadora que dobli en bolum.
10.-fornejar 135ºC durant 5 minuts.



Tagged: