dijous, 15 d’octubre del 2015


Ingredients:
300g de Xirivia, apirave, salsafi, remlatxa, carbassa i carxofa
sal
OOVE, sal
300ml d'Oli de brasa
Crostons de pa sec, OOVE, salsa tamari i sal.
Podem acompanyar d'una julianan d'alga nori.

Elaboració:
1.-Posarem a coure les verdures per separat, en retirarem 4 talls rodons bonics i petits i amb la resta farem un puré i reservem.
2.-Amb la resta en fem una crema que lligarem amb crema de llet i reservarem.
3.-Per emplatar farem una llàgrima de cada crema, a sobre hi posarem una punta de purè i coronarem amb el dau de la seva pròpia hortalissa.
4.-Deixarem caure unes gotes d'oli de brasa, que l'elaborarem amb un caliu de brasa roent posat dins d'un litre d'oli fred, al cap d'un hora colem i reservem.
5.-Per decorar hi podem posar uns crostons de pa torrat untat amb soja.

Tagged: ,