dimarts, 12 de gener del 2016



Ingredients per a 4 persones


1kg de filet de bacallà congelat al punt de sal
10 grans d'all
2 bitxos
500ml d'oli d'oliva verge

Mise-en-place
1- Pelar i tallar els grans d'all a làmines.
2- Treure les llavors del bitxo.
3- Descongelar el bacallà.

Elaboració
1- En una cassola poseu l'oli i fregiu-hi els alls i el bitxo a foc ben baix.
2- Retirar-los i reservar-los per a la guarnició.
3- Deixar que baixi la temperatura de l'oli i posar els trossos de bacallà amb la pell a munt i ben
cobert d'oli.
4- Confitar el bacallà fins que sigui tendre.
5- Retirar el bacallà de l'oli i reserveu-lo en un plat.
6- A foc suau començar a muntar l'oli amb els sucs i gelatines de cocció del bacallà amb l'ajut d'un
colador metàl·lic, fins lligar la salsa.

Muntatge
1- Servir el bacallà juntament amb el pil-pil i guarnit amb els alls i el bitxo pel damunt. També hi
podem posar un tomàquet al forn per donar-hi color.


Tagged: ,