divendres, 19 de febrer del 2016


Ingredients:
2 Quarts davanters de xai de 6 costelles cada un
sal i pebre
OOVE
500ml de fons fosc
berros per decorar

Per la capa d'all i julivert: 
90g de pa ratllat
45g de julivert picat
sal i pebre
8 grans d'all
2 cullerades de mostassa de Dijón
Vol-au-vent à la Ratatouille:
200g de pasta de full
1 alberginia
250g de carbassó
sal i pebre
OOVE
1 ceba tallada
2 pebrots (verd italià, vermell)
3 tomates concassé
purè de tomata
3 grans d'all.
Elaboració:
1.-Preparar la costella per a rostir-la.
2.-Brasejar lleujerament la carn al forn dels dos costats i deixar refredar.
3.-Fer una capa de mostassa damunt de la costella i al damunt una altra capa de julivert i pa ratllat amb julivert, all i mantega.
Alhora del servei:
4.-Posar al forn a 220ºC durant 15-20 min fins que estigui daurat.
5.-Amb els sucs de la cocció farem una salsa
SUPREMA: Velouté amb crema de llet.

Tagged: ,