divendres, 12 de febrer del 2016


Ingredients:
600g de pollastre
1 ceba
1 gra d'all
1 poma granny smith
100g de pinya
1 cc de curry en pasta
1 cc de curry en pols
Gingebre fresc picat
2 llimes
500 ml de llet de coco
200ml de fons d'au
Sal i pebre
Oli oliva
(Arròs blanc i 500ml de llet de coco)
100g de panses
Cilantre fresc picat

Ingredients royal:
300g de salsa de pollastre al curry
6 rovells (100g)
200g de fons d'au
150g de nata 35%
5g de sal
Elaboració:
1.-Picarem a brunoise fina la ceba, la poma i la pinya.
2.-Tallarem el pollastre a tires de 6 cm per 2 cm i les enfilarem en bastonets de bambú.
3.-Saltarem el pollastre en oli d'oliva i el reservarem, tot seguit en el mateix oli dorarem la ceba, la poma, la pinya i finalment el gingebre en aquest ordre, hi afegim els currys i hi donarem unes voltes per tal que amalgamin els sabors.
4.-Afegirem la llet de coco i al cap d'uns minuts els el fons d'au i la raspadura de llima.
5.-Triturem la salsa i la colem per un colador xinès, hi tornem a afegir els enfilats per tal d'estofar el pollastre.

Royal:
1.-Agafarem 300g de salsa de pollastre i la barrejarem en 200g de fons d'au i 150g de nata ho farem bullir durant 10 minuts amb els 5g de sal.
2.-Deixarem refredar la salsa fins als 40ºC, ho poder fer en un bany maria invers.
3.-Colarem els rovells d'ou per un colador fi de malla i els barrejarem a la preparació.
4.-En cada plat hi posarem 40g del líquid, ho taparem amb paper film i els posarem a coure al forn a vapor per espai de 15 minuts fins que estigui ben quallat.


Acabat:
1.-Damunt hi posarem el pollastre (Sense la broqueta) i una canelle d'arròs amb llet de coco.

Tagged: ,