dimecres, 10 de febrer del 2016


Ingredients:
220g de sucre
900g de formatge tipus quark de bona qualitat
35g de fècula de blat de moro
1g de sal
125g de iogurt natural
2,5g de vainilla
180g d'ous
Elaboració:
1.-Preescalfem el forn a 180ºC
2.-Montarem el formatge durant 4 minuts perquè agafi un xic de volum.
3.-Mesclarem el sucre i la fècula i tot seguit la incorporarem a la crema de formatge.
4.-Afegirem el iogurt, la sal i la vainilla
5.-Finalment els ous d'un en un i esperant a posar el següent a que l'anterior estigui completament integrat.
6.-Voltarem la crema en un motlle de silicona i l'enfornarem.
7.-180ºC durant 60 minuts i un cop llest el deixarem 1,5h amb el forn obert per tal que es refredi.
8.-Farem formes de xocolata i les farcirem de codonyat.


Tagged: ,