dimarts, 9 de febrer del 2016


Ingredients:
Sorra de gambes:
100g de caps i cossos de gamba
100g d'arròs blanc
1L d'aigua
sal
Elaboració:
1.-Coure 25 minuts a foc lent fins a pastar l'arròs.
2.-Triturar amb la termomix, colar en colador de malla i estirar en silpat.
3.-Assecar en forn a 60ºC durant 60 minuts.
4.-Trencar i fregir en oli a 160ºC.
5.- Un cop fred triturar per aconseguir textura de sorra.

Sardina fumada:
500g de sardines
Sal i sucre
Brots tendres de pi
Elaboració:
1.-Escatar, desespinar i treure la pell a les sardines i quadrar-les. 
2.-Marinar en sal i sucre a l'escandinava.
3.-Fumar en una olla al vapor amb els brots tendres de pi.
4.-Reservar per l'emlatat.

Muntatge del plat:
1.-Pintarem el plat amb oli d'oliva verge extra.
2.-Posarem el filet de sardina
3.-Enterrarem amb la sorra de gamba.
4.-Decorarem amb uns pinyons torrats i uns brots tendres.

Tagged: ,