dimecres, 3 de febrer del 2016



Ingredients:
1 kg de verat fresc
1 kg de sucre
1 kg de sal

1 ou fresc
4 tàperes
Oli girasol

Oli d'oliva verge extra
3 xalotes
Farina
Vi blanc
Elaboració:
1.-Mesclarem la sal i el sucre i hi posarem els filets de verat a marinar durant 15-20 minuts.
2.-Just abans muntar el plat cremarem amb un bufador la pell.
3.-A banda fregirem les tàperes i les deixarem escòrrer amb paper.
4.-Amb l'oli resultant farem una mahonesa juntament amb l'ou.
5.-Fregirem molt fregides les espines del verat i en farem un fumet que deixarem reduir durant 45 minuts.
6.-Amb aquest fumet, les xalotes, i el vi blanc elaborarem una velouté.
7.-Per muntar la tapa posarem un cordó de velouté al plat, al damunt un filet de verat i damunt d'aquest hi posarem dos punts de mahonesa, per posar al final la tàpera damunt de tot.

Tagged: ,