dilluns, 1 de febrer del 2016

Ingredients:
2 cabrits de 7 kg cada un
Sal i pebre
aigua
Elaboració:
1.-Tallarem lleugerament l'espinada de dalt a baix per tal de poder lligar bé la canal a l'estaca.
2.-Lligarem per les potes i pel centre amb filferro.
3.-Salpebrem abundantment.
4.-Posarem al costat del foc a una distància de 1 metre i lleugerament inclinat durant una hora per la part del costellam.
5.-Un cop tinguem brasa li posarem a sota de la canal una palada de brasa que anirem regenerant i el deixarem en aquesta posició dues hores.
6.-Un cop estigui completament daurat i lleugerament torrat per aquesta part li donarem la volta i l'acabarem de coure 1/2 hora més per l'altra costat.
7.-El deslligarem i el tallarem per racionar-lo.
8.-L'acompenyarem amb salsa ximixurri i allioli.
9.-També podem fer unes patates al caliu amb mantega d'herves i espècies.



Tagged: ,