divendres, 4 de març del 2016


Assortiment de cuina interrnacional un viatge per l'orient.

Ingredients:
500g d'arròs tipus sushi (Glutinòs)
500 g d'aigua
3 fulles d'alga nori
5 cullerades de vinagre d'arròs
1 cullerada de sucre
1/4 de cullerada de sal
Wasabi en pols, tamari.
5 gambes vermelles, 2 orades, 1 variada, 300g de pop cuit, gengibre i cerfull.

Elaboració:
1.-Rentarem bé l'arròs fins a 6 cops per tal d'eliminar tot el midó que puguem, tot seguit el posem a coure amb la mateixa quantitat d'aigua, un cop estigui cuit el mesclarem amb el vinagre i el refredarem en l'abatedor i remenant amb una cullera de fusta.
2.-Muntarem el maki amb arròs a fons, posarem el pop al damunt i mullant la punta de tot enrotllarem el maki i reservem.
3.-Filatejarem i despinem els peixos. Enfilarem les gambes amb pinxos de bambú les escaldarem i les refredarem en un bany invers.
4.-Formarem els nigiri amb variada i la gamba.
5.-Montarem el plat i servirem.

Tagged: ,