divendres, 14 d’octubre del 2016


Ingredients:
Pasta de full (Segueix enllaç)
Lioneses (Segueix enllaç)
1L de crema pastissera (Segueix enllaç)
300g de nata muntada (Segueix enllaç)
4 fulles de gelatina
Sucre per fer el caramel
Elaboració:
1.-Tallarem la pasta de full, la punxarem i la deixarem reposar perquè ens agafi fred.
2.-La courem a 180-190ºC fins que estigui ben cuita.
3.-Encaramelarem les lioneses i les farcirem amb crema.
4.-Per fer la crema del pastís escalfarem 100g de crema i hi mesclarem les fulles de gelatina prèviament hidratades, hiposarem els altres 200g de crema ben freda i finalment els altres 300g de nata.
5.-Enganxarem les lioneses a la base de full que tenim i farcirem els buits amb la crema Saint Honoré, pel damunt hi posarem fruita glassejada i finalment ametlles laminades i uns fils de caramel.
6.-Pintarem amb gelatina de poma.

Tagged: ,