diumenge, 11 de febrer del 2018


Ingredients:
Midó de blat de moro 400g
Farina Gra de fajol 100g
Xantana 10g
Impulsor 10g
Psyllum panificable 5g
Sal 10g
Aigua 23ºC 500g
Mel 15g
Llevat flequer 10g
Oli Oliva 10g
Elaboració:
1.-Mesclem els líquids per separat dels sòlids. És important mesclar bé per separat per millorar la dispersió dels ingredients.
2.-Si ho fem amb amassadora hi posem primer els líquids i toto seguit els sòlids.
3.-Omplirem una mànega i escudillarem en una safata per fer baguettes. Deixo el detall de la foto per comprovar la textura que ha de tenir la massa...
 4.-Deixarem fermentar fins que dobli o tripliqui el volum evitant que es ressequi la crosta del pa, MOLT IMPORTANT, ja que si nó, el pa no agafarà color en la cocció.
5.-Coure en un forn preescalfat a 200ºC i el baixarem a 185ºC un cop hem entrat les baguettes.
6.-Courem fins que ens agradi l'aspecte extern que sigui cruixent i el sota de la baguette sigui cuit.
7.-A l'inici de cocció i cap a la meitat ruixarem amb un esprai d'aigua la superfície del pa, diverses vegades.





Tagged: ,