dimarts, 16 de gener del 2018


+
Ingredients:
Base de causa


Patates Morada o monalisa
1000
G
Oli oliva Verge
50
G
Puré de pebrot groc
250
G
Pebrot picant tipus xile vermell
1
Unit
Suc llima
50
G
Sal i pebre





“Tiraditos”


Peix blau marinat a l’escandinava


Sorell, verat, bacora, bonítol...
500
g
Bacallà sense dessalar
500
G



Leche de tigre de tomate i pisco


Api
.30
g
Ceba
30
G
All
1/2
unit
Gingebre
5
G
Sal


Sucre


Cilantre Branquetes
3
fulles
Suc llima
150
G
Suc de tomàquet
200
G
Pisco
40
G
Gel


Peix fresc
30
G
Piparra confitada
10
g
Sal


Api per decorar



Elaboració:

Base causa: Bullir les patates a l’anglesa durant fins que siguin cuites, reservar i utilitzar en fred. Passar per passapurés (no triturar). Mesclar resta ingredients
Peix blau marinat a l’escandinava; Sorell, verat, bacora, bonítol... Separar filets del peix (sense pell) i marinar en barreja de sal i sucre durant 20 minuts segons peix, reservar pel servei amb oli d’oliva verge.
Tallar el bacallà salat i dessalar en aigua durant 30 minuts, assecar i reservar.
Muntatge: Elaborar daus de causa amb la pasta, cobrir amb el peix, com si féssim un maki o un niguiri i acompanyar d’un dau de patata amb salsa huancaína.
Leche de tigre: Triturar tots els ingredients en un vas mesclador,deixar macerar i colar. Refredar durant 30 minuts mínim. Servir amb unes branquetes d’api.



Tagged: ,