dilluns, 16 d’abril del 2018









Ingredients:
Supremes de Salmó 80g/ unit
Salmorra al 10% 500g
Cerfull Q/S
Poma golden 2 unit
Poma granny Smith 1 unit
Oli d'oliva verge extra o mantega 50g
Oli girasol 500g
Beina vainilla 1 unit

Elaboració:
Pel salmó
1.      Preparem la salmorra fent bullir el litre d’ aigua en un cassó  i quan aquesta arribi a ebullició la retirem del foc i hi posem els 100 g de sal.Deixem refredar.
2.      Una vegada freda hi posarem el salmó un quart d’ hora i el reservarem fins al’ hora de servir.
3.      Servirem el salmó cuit a 50ºC durant 15 al ronner

Pel puré de poma
1.      Tallem la poma a grills grossos, les introduïm en una bossa de cocció amb una nou de mantega ( o oli d’ oliva verge) i les courem a l’ estil del papillotte al microones fins que estiguin ben toves. Triturem i elaborem un puré cremós.

Per l’ oli de vainilla
1.      Envasem al buit l’ oli de gira-sol i la beina de vainilla oberta per que tregui les llavors.
2.      Ho posem al ronner a 65º C durant una hora.
3.       
Per la poma a daus
1.      Tallem la poma a daus (petits) i per que no quedin negres els guardarem en un recipient coberts amb l’ oli de vainilla i sal.


Tagged: ,