Ingredients:
Supremes de Salmó 80g/ unit
Salmorra al 10% 500g
Cerfull Q/S
Poma golden 2 unit
Poma granny Smith 1 unit
Oli d'oliva verge extra o mantega 50g
Oli girasol 500g
Beina vainilla 1 unit
Elaboració:
Pel salmó
1.
Preparem la
salmorra fent bullir el litre d’ aigua en un cassó i quan aquesta arribi a ebullició la retirem
del foc i hi posem els 100 g de sal.Deixem refredar.
2.
Una vegada freda
hi posarem el salmó un quart d’ hora i el reservarem fins al’ hora de servir.
3.
Servirem el salmó
cuit a 50ºC durant 15 al ronner
Pel puré de poma
1.
Tallem la poma a
grills grossos, les introduïm en una bossa de cocció amb una nou de mantega ( o
oli d’ oliva verge) i les courem a l’ estil del papillotte al microones fins
que estiguin ben toves. Triturem i elaborem un puré cremós.
Per l’ oli de vainilla
1.
Envasem al buit
l’ oli de gira-sol i la beina de vainilla oberta per que tregui les llavors.
2.
Ho posem al
ronner a 65º C durant una hora.
3.
Per la poma a daus
1.
Tallem la poma a
daus (petits) i per que no quedin negres els guardarem en un recipient coberts
amb l’ oli de vainilla i sal.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada